Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ewflavours.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ewflavours.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ewflavours.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Jobs - See our vacant apportunities and apply today

einar-willumsen-logo Einar Willumsen

einar-willumsen-logo Einar Willumsen

Share on:

People / Careers

Einar Willumsen is truly international with employees from 10 different nationalities contributing to the creation of exciting tastes for food and beverage products that millions of consumers enjoy every day!

We have built a diverse and inclusive culture that presents new ideas and challenges that contribute to the short and long term growth of the company.

Everybody is a valued member of the Einar Willumsen team and we are committed to supporting, growing and helping each individual to achieve their potential.

We are constantly looking for the best talent to join our team across all functions – R&D, Commercial, Supply Chain, Finance and Quality.  So if you think you have the desire to push the boundaries and contribute towards putting smiles on peoples tongues then do yourself a flavour and contact us.

In Danish

Driftsorienteret HR Manager til virksomhed i vækst

.
Som følge af virksomhedens ambitiøse vækststrategi og en deraf følgende forventet vækst i medarbejderantallet samt et ønske om en stigende grad af professionalisering af HR-området søger EW nu en dygtig og driftsorienteret HR Manager til en nyoprettet stilling på hovedkontoret i Brøndby.

Arbejdsområde og -opgaver
Som HR Manager hos EW vil du få ansvaret for den daglige HR-drift og for at implementere de HR-mæssige elementer i vores netop vedtagne vækststrategi. Du skal være med til at sikre, at HR bidrager til virksomhedens strategi, og at der etableres HR-processer til at understøtte ledere, medarbejdere og den fremtidige udvikling af virksomheden.

Med virksomhedens tiltagende størrelse har vi et ønske om at arbejde mere professionelt med HR-området. En vigtig opgave bliver derfor at få formaliseret de eksisterende HR-processer og sikre den løbende gennemførelse og videre udvikling heraf. En af dine fornemste opgaver bliver at sikre, at HR opleves som en proaktiv, serviceorienteret, kompetent og forretningsorienteret sparringspartner for ledere og medarbejdere. Du bliver en nøgleperson i forhold til den fortsatte forankring af virksomhedens kultur og værdier i organisationen samt sikring af en høj grad af medarbejdertrivsel og –udvikling i tæt samarbejde med koncernledelsen.

In Danish

Logistics Coordinator

.
Vores mission er at være den bedste i branchen. Inden for logistikområdet vil vi derfor med høj service og leveringssikkerhed som vores varemærke videreudvikle vores koncept, så vi overstiger kundernes forventninger. Vil du være med til at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af digitalisering og automatisering af vores processer og drive projekter inden for logistik?

Arbejdsområde og -opgaver
Du bliver en del af et logistikteam i en international virksomhed, der varetager transport- og logistik flow, såvel internt hos EW og ud mod vores kunder. Vi er et uformelt team der alle arbejder med en høj grad af selvstændighed, men er klar til at hjælpe hinanden når det kræves. Teamet omfatter pt. 2 medarbejdere i Brøndby og 1 i Malmø, og da det er helt essentielt vi opfylder vores deadlines over for vores kunder, er det vigtigt for os, at vi også kan være backup for og hjælpe hinanden på tværs af moderselskabet og datterselskabet. Det betyder at arbejdsopgaverne er meget varierede og omfatter både skrivebordsarbejde og fysisk arbejde.

In Danish

Dansk- & svensktalende Produktionsleder

.
AB Einar Willumsen søger en engageret og passioneret teamleder med stor interesse for produktion og ledelse. Du bliver en vigtig del af vores Supply Chain Group, som dækker hele værdikæden fra indkøb af råvarer til levering af kundeordrer, hvor alle arbejder for 100% kundetilfredshed.

Arbejdsområde og -opgaver
Med reference til koncernens Supply Chain Director vil dine primære opgaver være effektiv produktions- og bemandingsplanlægning, drift af produktionen, sikring af kvalitetsstandarder og 100% leveringssikkerhed. De gode resultater sker via struktur, overblik og synlig ledelse med fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling. Målet er ”excellent” service på alle niveauer. Opgaverne er mangeartede, og tempoet er til tider højt.