einar-willumsen-logo Einar Willumsen

Share on:

Current Opportunities

 

Einar Willumsen søger en Key Account Manager

 

Efter flere års vækst og med en fortsat ambitiøs vækststrategi for de kommende år, søger A/S Einar Willumsen (EW) endnu en dygtig Key Account Manager. EW er en kundedrevet virksomhed og vores Key Account Manager får en vigtig rolle som den direkte kontakt mellem vores kunder og interne kollegaer.

Du får ansvar for B2B-salg af flavours og compounds primært til drikkevareindustrien i Norden

Med udgangspunkt i et velfungerende team af kompetente og entusiastiske kollegaer, kan du forvente professionel teknisk support under hele salgsprocessen. Med ansvar for eget salgsbudget genererer du mersalg og positive resultater hos dine kunder, ligesom du har en vigtig rolle i at bibeholde og udvide Einar Willumsens stærke kunderelationer og markedsposition.

Nøgleopgaver:

  • Styrke relationen til eksisterende kunder og skabe relationer til attraktive nye kunder
  •  Planlægge og afholde salgsmøder og præsentationer med det formål at afdække kundens behov og identificere nye projekter
  • Drive kundeprojekter i tæt samarbejde med innovation samt sikre succesfuld levering af den rigtige løsning
  • Indsamle og formidle markedstrends samt være en innovativ sparringspartner for kunder såvel som kollegaer

Du har kendskab til ingredienser og flere års erfaring med B2B-salg til føde- og drikkevareindustrien.

Direkte erfaring med flavours vil være et ekstra plus.

Med dit smittende engagement skaber du gode relationer både internt såvel som eksternt. Du kan med kreativitet samt kendskab til virksomhedens produktpalette og kernekompetencer skabe åbninger hos nye såvel som eksisterende kunder. Du er god til at skabe salgsmæssig fremdrift og kan få lukket ordren, selvom salgsprocessen ofte er lang.

Som person er du glad, udadvendt, energisk og positiv, du er god til at motivere dig selv og er åben og imødekommende. Endvidere er du god til at præsentere og samtidig god til at lytte.

Du taler, dansk, ”Nordisk” og engelsk flydende. Kommer til at arbejde ud fra vores hovedkontor i Brøndby ved København, bor sandsynligvis i Skåne eller på Sjælland.

Vi tilbyder en spændende stilling, i en kultur, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar og kort fra beslutning til handling. Du kommer til at indgå vi vores salgs-og marketing team, hvor team ånden er i top og vi sætter pris på at have en positiv og sjov hverdag sammen.

En ting lover vi ; Kedeligt bliver det aldrig.

Du vil få en konkurrencedygtig lønpakke med firmabil, pension og sundhedsforsikring. Du vil referere til vores Sales and Innovation Director.

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og CV som e-mail til job@ewflavours.com. Mærket KAM.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du cirka 90 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til kræftforskning og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom Troværdighed, Fleksibilitet og Innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When taste and speed matter”.