einar-willumsen-logo Einar Willumsen

Share on:

Current Opportunities

 

Einar Willumsen søger en Marketing Manager

 

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901 og er i dag en moderne leverandør af flavours og compounds til den skandinaviske og internationale fødevare- og drikkevareindustri.

EW er førende indenfor flavours i Norden. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og et datterselskab i Sverige. På koncernniveau beskæftiger EW pt. ca. 100 medarbejdere.

Rollen som Marketing Manager er udpræget ”hands-on”, og du er med til at præge din egen hverdag. Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Indsamle og analysere trends som du omsætter til relevant information for (primært) salgsorganisationen og kunder
  • Udarbejde overordnede trend præsentationer i samarbejde med Marketing & Brand Manager (PowerPoints og DreamBroker)
  • Afholde trendpræsentationer internt i organisationen
  • Udarbejde samt afholde kundetilpassede PowerPoints-præsentationer i tæt samarbejde med Key Account Managers
  • Forfatte tekster (engelsk) til online og offline marketing materialer
  • Daglig koordinering med Marketing & Brand Manager
  • Ad hoc marketing opgaver.

Det er en fordel, at du har erfaring fra drikkevareindustrien og et krav, at du er flydende i dansk og engelsk i såvel tale som skrift, samt at du er en god kommunikator.

Med udgangspunkt i et velfungerende team af kompetente og entusiastiske kollegaer, kan du forvente professionel sparring fra både salg, flavour creation samt applikation afdelingerne. Du indgår i et uformelt og professionelt miljø med gode kollegaer i en afdeling præget af godt humør og god humor. Vi hjælper hinanden og bruger vores løsningsorienterede tilgang til at hjælpe vores kunder.

Du vil komme til at arbejde tæt samarbejde med vores ’Marketing & Brand Manager, EW Group’, som har ansvaret for marketingafdelingen, og som bl.a. arbejder med EWs Cooperate Identity, online medier, messer og events – og som har et stærkt grafisk øje.

Som vores nye Marketing Manageren refererer du direkte til Marketing & Brand Manager, EW Group.

Som person er du udadvendt, nysgerrig, energisk og positiv; du er fleksibel og løsningsorienteret. Du er imødekommende, empatisk og udadvendt og interagerer gerne med både kunder og kollegaer uanset niveau i organisationen. Med din positive energi bidrager du til en god stemning, og er du vant til at arbejde fleksibelt. Du kan lide at arbejde i en, til tider, travl hverdag med korte deadlines.

Du forstår at give kunderne en levende og positiv oplevelse, når du står foran dem, og præsentere trends og markedsdata på en involverende og levende måde. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at bibeholde EWs stærke kunderelationer og markedsposition indenfor fødevare- og drikkevareindustrien.

– Og så er du en af dem, der bare kan skrive tekster – og gør det så godt, at man ikke kan lade være med at læse det hele.

En ting kan vi love: Det bliver aldrig kedeligt.

Du er vant til at arbejde struktureret med dine opgaver, og du arbejder gerne med planlægningsværktøj (Trello). Endvidere er det positivt, hvis du har erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed.

Vores koncernsprog er engelsk og nordisk.

Hvis du er interesseret i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV samt anden relevant dokumentation via e-mail på [email protected] Vi søger tiltrædelse snarest muligt og vil derfor løbende indkalde relevante kandidater til jobsamtale. Yderligere information omkring stillingen kan fås hos Marketing & Brand Manager EW Group, Lotte Schwartz-Klint Mobil: 29347960

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du cirka 90 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til kræftforskning og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom Troværdighed, Fleksibilitet og Innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When taste and speed matter”.