einar-willumsen-logo Einar Willumsen

Share on:

Current Opportunities

 

Einar Willumsen søger en Laborant til kvalitetskontrol til barselsvikariat på 1 år

 

Da en af vores laboranter i virksomhedens afdeling for kvalitetskontrol går på barsel, søger Einar Willumsen (EW) en laborant til et etårigt barselsvikariat.

 

Arbejdsområde og -opgaver
Einar Willumsen er en ordreproducerende virksomhed med forholdsvis korte leveringstider, hvor det vægtes højt at levere varer til den aftalte tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Afdelingen for Quality Control (QC) er derfor en central og yderst vigtig del af værdikæden, hvor der er korte leveringstider på analyser, og der ofte kan være flere opgaver i gang på samme tid. QC har et meget tæt samarbejde med produktionen, men produktudvikling og salg er også vigtige samarbejdspartnere. QC Brøndby, som i øjeblikket tæller 3 laboranter, er en del af EW’s Quality & Regulatory team, som dækker produktionsstederne i Malmø og Brøndby, og i alt består af 12 medarbejdere. Produktionen arbejder i toholdsskift på begge fabrikker, således at arbejdsdagen vil variere indenfor tidsrummet 6.00 – 17.00.

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge inden for områderne:

 • Test af råvarer, mellemvarer og færdigvarer, herunder fysiske og sensoriske analyser
 • Logning af afvigende produkter
 • Trouble shooting i forbindelse med afvigende produkter
 • Udarbejdelse af analysecertifikater
 • Løbende vedligeholdelse af lagerbeholdninger
 • Support til produktionen
 • Support ved kundespørgsmål

Om dig
Som person er du imødekommende, positiv, omhyggelig og god til at samarbejde. Du trives i en travl hverdag og har en høj arbejdsmoral. Du har forståelse for værdikæden, og at der er en kunde, der venter i den anden ende. Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for en opgave, men du kan også samarbejde med kolleger.
Du er ikke bange for at stille spørgsmål, som sikrer at arbejdet bliver korrekt udført. Du respekterer deadlines, og kan være fleksibel når det gælder om at løse problemer hurtigt og effektivt.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet laborant
 • kan deltage aktivt i sensorisk evaluering af råvarer, mellemvarer og færdigvarer, herunder også produkter indeholdende alkohol
 • har erfaring med at betjene analyseudstyr
 • tænker logisk og systematisk
 • bevarer roen og overblikket – også i pressede situationer
 • kan tage velbegrundede beslutninger og stå på mål for dem
 • taler og skriver dansk og engelsk samt forstår svensk i skrift og tale
 • har erfaring med Office-pakken.

Vi tilbyder dig

Et spændende etårigt barselsvikariat i en virksomhed med en lang historie og en generelt høj anciennitet, hvor du vil indgå i et uformelt og professionelt miljø med gode kolleger. Du tilbydes gage efter kvalifikationer, en god pensionsordning samt sundhedsforsikring og kantineordning. Vikariatet er på fuldtid på koncernens hovedkontor beliggende i Brøndby.

Din ansøgning
Hvis du er interesseret i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV samt anden relevant dokumentation via e-mail på [email protected] Vi søger tiltrædelse snarest muligt og vil derfor løbende indkalde relevante kandidater til jobsamtale.

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du cirka 90 kolleger med mere end ti forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til kræftforskning og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom Troværdighed, Fleksibilitet og Innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When taste and speed matter”

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du cirka 90 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til kræftforskning og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom Troværdighed, Fleksibilitet og Innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When taste and speed matter”.