einar-willumsen-logo Einar Willumsen

Share on:

Current Opportunities

 

Einar Willumsen søger en Quality Assurance Specialist

 

Vil du være med til at opretholde vores høje kvalitet? Har du lyst til at gøre en positiv forskel for dine kollegaer? Er du god til at gøre krav og regler meningsfulde og forståelige overfor dine kollegaer? Så har vi en spændende stilling i vores QA-afdeling til dig.

Rollen
Quality Assurance er en central og vigtig del af vores værdikæde. Einar Willumsen (EW) er certificeret efter BRC Standard for Food Safety og din opgave bliver at medvirke til at sikre en fortsat høj standard med stort fokus på kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur. Dette sker primært i samarbejde med produktionen, men også produktudvikling, indkøb og salg.
Du bliver en del af EW Quality & Regulatory team, som består af i alt 7 kollegaer. Som ansat i QA-funktionen har du arbejdsopgaver både på virksomhedens hovedkontor i Brøndby samt lejlighedsvis hos datterselskabet i Malmö. De 2 produktionssteder arbejder efter samme kvalitetsstyringssystem og er certificeret efter samme standard.
For at få succes i rollen, er det essentielt at du er god til at samarbejde og er en udpræget teamplayer.

Primære arbejdsopgaver og ansvar

 • Godkendelse og evaluering af leverandører (råvarer og services)
 • Vedligeholdelse af relevante certifikater på både leverandør- og råvareniveau (GFSI, halal, kosher, og økologi-certifikater)
 •  Halal og kosher forespørgsler, certificeringer og audits
 • Besvarelse af kundespørgeskemaer
 • Udarbejdelse af diverse statements
 • Vedligeholdelse af stamdata på varekort
 • Vedligeholdelse af kvalitetsstyringssystem
 • Interne audits og inspektioner
 • Opfølgning på interne afvigelse.
 • Introducere og træne nye medarbejdere.

Om dig
Du har en uddannelse indenfor fødevarer på minimum bachelor niveau. Erfaring fra fødevareproducerende virksomhed (gerne GFSI certificeret) vil være et stort plus, ligesom vi gerne ser, at du har arbejdet med HACCP, audits, håndtering af reklamationer, root cause analyse og mikrobiologi.

Du kan:

 • Håndtere en stor mængde manuelle processer – og kommer gerne med dine input til, hvordan de kan automatiseres.
 • Omsætte kundernes ønsker og standardens krav til løsninger, som er praktisk mulige og let forståelige for dine kollegaer.
 • Formulere dig på dansk og engelsk samt forstå svensk i skrift og tale.

Som person er du imødekommende, positiv, pragmatisk, god til at samarbejde og motiverer andre til at trække i samme retning. Du er detaljeorienteret men kan samtidig få løst opgaver i praksis. Du er vant til at tage selvstændigt ansvar for opgaver, som ikke altid er lette eller hurtige at gennemføre, samt at skabe resultater.

Du respekterer deadlines, og kan være fleksibel når det gælder om at løse problemer hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en kultur, hvor samarbejde vægter højt. Det er vigtigt for os, at vi hjælper hinanden inden for og på tværs af afdelinger og bruger vores innovative og løsningsorienterede tankegang til at hjælpe vores kunder.

Du bliver en del af en international virksomhed med mange muligheder for personlig udvikling. Og en ting kan vi love: det bliver aldrig kedeligt.

Din ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og CV som e-mail til [email protected] Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt og indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du cirka 90 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til kræftforskning og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom Troværdighed, Fleksibilitet og Innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When taste and speed matter”.