einar-willumsen-logo Einar Willumsen

Servicetekniker

Er du vores nye Servicetekniker?

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk vedligeholdelsesteam, hvor sikkerhed, kvalitet, procesforståelse, systematisk fejlfinding, oppetid og samarbejde er vigtige nøgleord?
Er du proaktiv, kreativ, forandringsvillig og ansvarlig, og har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde? Så er du måske vores nye servicetekniker.

 

Arbejdsområde og -opgaver
I Facility & Maintenance hos A/S Einar Willumsen (EW) sætter vi sikkerheden meget højt, ligesom vores arbejde afspejler en høj kvalitet, med baggrund i god procesforståelse. Systematisk vedligeholdelse, fejlfinding, høj oppetid samt godt samarbejde er væsentlige parametre i vores daglige arbejde.

 

Som servicetekniker hos EW vil dine primære arbejdsopgaver være inden for områderne:

 • Udførelse af akutte reparationer i tilfælde af udstyrs svigt eller breakdown.
 • Service og vedligeholdelse af produktionsudstyr og support til produktionen, samt vores laboratorier.
 • Dagligt tilsyn med og sikring af vores forsyningsanlæg, herunder damp-, trykluft- og vandforsyning samt fabrikkens ventilations- og køleanlæg.
 • Oprettelse og registrering af aktiviteter i vores PM5-vedligeholdelsessystem.
 • Deltagelse i implementering af nye produktionsmaskiner, -udstyr og -processer.
 • Løbende bidrage til at udvikle afdelingens processer.
 • Opfølgning og overholdelse af målsætning i tæt dialog med kollegaer, operatører og produktion.
 • Kontakt til eksterne leverandører i Danmark og udlandet.

 

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk/faglig uddannelse som smed, maskinarbejder, automatiktekniker e.l. og, at du har en god procesforståelse samt nogle års erfaring fra en lignende stilling. Vi forventer desuden, at du har:

 

 • Erfaring med/kendskab til arbejde med rustfrie materialer og gerne erfaring fra fødevareindustrien.
 • Elektriske kompetencer og har et godt kendskab til motorer, sensorer m.m.
 • Flair for samt interesse og erfaring inden for automatik og teknik.
 • Erfaring med fejlfinding, reparation og vedligeholdelse på udstyr og tekniske installationer.
 • Evnen til at sætte dig ind i dokumentation for udstyr, programmer samt IT i produktionssammenhæng.
 • Erfaring med at arbejde i ATEX-områder.
 • Truckcertifikat, varmt arbejde-bevis samt forståelse for Lean-tankegangen.
 • Kendskab til brug af API og SCADA vil være en fordel men er ikke et krav.
 • Måske et udvidet kedelpassercertifikat, type 1. Har du ikke dette, vil du få det.

 

Du skal derudover beherske dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Personlige kvalifikationer

På det personlige plan går du forrest og tager personligt ansvar og ejerskab for opgaverne. Du kan arbejde selvstændigt og har et godt overblik samt en solid teknisk indsigt, der sætter dig i stand til at prioritere de opgaver, der opstår i din hverdag. Du tænker sikkerhed, inden du påbegynder en opgave.

 

Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst, struktureret og har en god ordenssans, hvilket gør dig i stand til at have flere bolde i luften og samtidig bevare et godt overblik. Derudover forventer vi, du er serviceminded, udadvendt og kan begå dig på alle niveauer i organisationen.

 

Du tilbydes

Du tilbydes en alsidig stilling som servicetekniker i en spændende virksomhed i vækst og udvikling, som rummer en verden af muligheder, hvis du har det rette drive til at tage dem. Vi har tillid til vores medarbejdere og støtter dette gennem uddelegering af ansvar, samt løbende medarbejderudvikling. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, en god pensionsordning samt sundhedsforsikring og kantineordning.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling på EW’s hovedkontor i Brøndby, men der vil også være opgaver, som skal løses i samarbejde med teknisk afdeling på vores fabrik i Malmø. Der kan periodisk forekomme overarbejde/tilkaldevagt i weekender og på hverdage.

 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i jobbet, ser vi frem til at modtage motiveret CV, via e-mail på job@ewflavours.com hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning i dag. Vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet vores nye kollega. Yderligere information om stillingen kan fås hos Group Facility & Maintenance Manager Klavs Jensen på telefon 29 42 89 88.

 

 

Om EW

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du omkring 120 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til forskning i kræft og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom troværdighed, fleksibilitet og innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When taste and speed matter”.