einar-willumsen-logo Einar Willumsen

einar-willumsen-logo Einar Willumsen

News // Share on:

Current Opportunities

In Danish!

Logistics Coordinator

.
A/S Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901 og er i dag en moderne leverandør af flavours og compounds til den skandinaviske og internationale fødevare- og drikkevareindustri. EW er førende inden for flavours i Norden. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og et datterselskab i Sverige. På koncernniveau beskæftiger EW pt. ca. 85 medarbejdere.

Vores mission er at være den bedste i branchen. Inden for logistikområdet vil vi derfor med høj service og leveringssikkerhed som vores varemærke videreudvikle vores koncept, så vi overstiger kundernes forventninger. Vil du være med til at sætte dit præg på den fortsatte udvikling af digitalisering og automatisering af vores processer og drive projekter inden for logistik?

Arbejdsområde og -opgaver
Du bliver en del af et logistikteam i en international virksomhed, der varetager transport- og logistik flow, såvel internt hos EW og ud mod vores kunder. Vi er et uformelt team der alle arbejder med en høj grad af selvstændighed, men er klar til at hjælpe hinanden når det kræves. Teamet omfatter pt. 2 medarbejdere i Brøndby og 1 i Malmø, og da det er helt essentielt vi opfylder vores deadlines over for vores kunder, er det vigtigt for os, at vi også kan være backup for og hjælpe hinanden på tværs af moderselskabet og datterselskabet. Det betyder at arbejdsopgaverne er meget varierede og omfatter både skrivebordsarbejde og fysisk arbejde.