einar-willumsen-logo Einar Willumsen

einar-willumsen-logo Einar Willumsen

News // Share on:

Current Opportunities

In Danish!

IT-chef til virksomhed I vækst

Efter flere års vækst og en fortsat ambitiøs vækststrategi for de kommende år søger A/S Einar Willumsen (EW) nu en dygtig IT-chef til en nyoprettet stilling på hovedkontoret i Brøndby for at øge fokus på virksomhedens IT-systemer og -infrastruktur. I dag varetages IT hos EW eksternt, men i takt med virksomhedens vækst er det vigtigt, at IT-området forankres in-house, samt at den rigtige strategi for den fremtidige IT-platform og infrastruktur bliver fastlagt, og virksomhedens IT-systemer og processer løbende udvikles og optimeres for at understøtte brugerne og forretningen.

Rollen

Som IT-chef hos EW vil du med direkte reference til virksomhedens CFO få det overordnede ansvar for koncernens IT-funktion og sikringen af den fortsatte udvikling og drift af IT-infrastrukturen og virksomhedens applikationer, således at de understøtter vækststrategien. Du får i samarbejde med koncernledelsen til opgave at udarbejde virksomhedens IT-governance og fremtidige IT-strategi samt sikre, at organisationen er godt understøttet på systemsiden såvel som på support. Samtidig er det en vigtig del af rollen at sikre, at IT bliver oplevet som en servicefunktion af resten af organisationen.

Primære arbejdsopgaver og ansvar

Ansvarlig for drift, udvikling og optimering af IT-løsninger og -infrastruktur, der understøtter forretningenOvervågning og ledelse af IT-driften og IT-platformens performance og kvalitet

 • Ansvarlig for virksomhedens IT-sikkerhed
 • Ansvarlig for IT-delen af koncernens udviklingsprojekter
 • Sikre relevant IT-support til organisationen
 • Ansvarlig for leverandørsamarbejder og -kontrakter inden for IT
 • Stillingen omfatter også det IT-mæssige ansvar for datterselskabet i Malmø

Om dig

Du er IT-uddannet på kandidatniveau og har en solid praktisk erfaring indenfor IT-området.

Du er velstruktureret, positiv og ikke mindst servicemindet når du løser dine arbejdsopgaver, og du forstår vigtigheden af, at virksomhedens IT-systemer kører problemfrit for brugerne. Vi forventer, at:

 • Du har indgående kendskab til VW-ware og virtuelle miljøer
 • Du er forretningsorienteret og bidrager med din faglige viden til f.eks. at optimere og digitalisere processer
 • Du trives med både store og små opgaver og er ikke bange for selv at løse en opgave, hvis og når behovet opstår
 • Du har en fleksibel tilgang til løsninger og er god til at bevare overblikket og skabe sammenhæng mellem de forskellige dele af IT-platformen
 • Du er helhedsorienteret, imødekommende og serviceminded
 • Erfaring med Microsoft Dynamics BC14 og Microsoft 365 vil være en klar fordel
 • Du besidder gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk og forstår svensk

Vi tilbyder

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende fuldtidsstilling i en spændende virksomhed med en lang historie, hvor du får muligheden for selv at være med til at sætte dit eget præg på både stillingen og koncernens fremtidige IT-løsning. Du vil indgå i et uformelt og professionelt miljø med gode kolleger, hvor det er vigtigt for os, at vi hjælper hinanden både inden for og på tværs af afdelinger og bruger vores løsningsorienterede tilgang til at hjælpe vores kunder. Og en ting kan vi love; det bliver aldrig kedeligt.

Din ansøgning:

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning og CV på e-mail til [email protected]. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt og indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

Om EW

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du cirka 90 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EWs største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til kræftforskning og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom Troværdighed, Fleksibilitet og Innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When speed and taste matter”.