Einar Willumsen

Einar Willumsen

News // Share on:

Current Opportunities

In Danish!

KEY ACCOUNT MANAGER

Med fokus på salg af flavours og compounds til kunder indenfor drikkevareindustrien

Stillingsbeskrivelse:
Du får en meget selvstændig stilling, hvor du får ansvaret for salg af flavours og compunds til kunder i drikkevareindustrien i Sverige. Efter en grundig introduktion, hvor du kommer rundt i de forskellige afdelinger og deltager i arbejdet på lige fod med dine kollegaer, får du ansvaret for en del af virksomhedens kunder indenfor drikkevareindustrien med fokus på kunder beliggende i Sverige.

Du forventes at pleje og udvikle relationerne til disse kunder samtidig med, at du løbende afdækker og kontakter nye kundeemner. Der er i høj grad tale om projektsalg, som ofte kan være meget langvarige. Du skal derfor kunne drive mange kundeprojekter på én gang i en rolle, hvor du fungerer som sparringspartner og som det koordinerende led mellem dine kunder, R&D/laboratoriet.

Se mere her:

In Danish!

KEY ACCOUNT MANAGER

Til salg af flavours til konfekture- og foodindustrien i Norden

Stillingsbeskrivelse:
Som led i en ambitiøs vækststrategi søger vi en Key Account Manager til salg af flavours til konfekture og Food industrien i Norden. Du referer i det daglige til salgs- og marketingdirektøren og får en meget selvstændig nyoprettet stilling, som du vil have god mulighed for at gå ind og præge.

Der er tale om projektsalg og din målgruppe bliver producenter indenfor Food og konfekture i de nordiske lande. Du overtager en portefølje af større kunder overvejende beliggende i Danmark og Norge. Disse op- og udbygger du relationerne til samtidig med, at du bruge en del ressourcer på at opdyrke nye kunder med fokus på producerende virksomheder beliggende i Finland og i Sverige.

Se mere her:

Beverages are one of our core competencies