einar-willumsen-logo Einar Willumsen

Lagermedarbejder

Er du vores nye Lagermedarbejder?

Har du styr på lagerprocesser og -systemer? Formår du at opretholde en høj kvalitet i dit arbejde på trods af en somme tider hektisk og varierende hverdag? Er din ordenssans i top, og har du mod på at udfordre eksisterende processer? Så er du måske vores nye kollega i logistikteamet.


Du bliver en vigtig del af den daglige drift i Einar Willumsen, hvor du vil have mange berøringsflader til resten af organisationen. Det vil være dit ansvar at kontrollere og opdatere indkomne råvarer samt pladsallokere disse. Du kommer til at spille en vigtig rolle i, hvordan vores lager kan struktureres på den mest hensigtsmæssige måde i samarbejde med produktionen.

 

Ydermere får du ansvar for at plukke og mærke varer og paller til vores kunder og dermed bidrage til, at de modtager deres produkter til tiden.

 

Vores logistikteam i Brøndby består af 5 medarbejdere inkl. dig. For at få succes i rollen er det vigtigt, du kan arbejde selvstændigt, overholde stramme deadlines og har ordenssans samt trives med at have mange bolde i luften. Jobbet indeholder fysisk arbejde.

Dine arbejdsopgaver og ansvar

 • Kontrol, opdatering og pladsallokering af indkomne råvarer
 • Plukning og pakning af udgående ordrer til kunder
 • Pakning af affald, der er farligt gods
 • Løbende oprydning af lager og gård, så det holdes pænt og ryddeligt
 • Optimering af vare- og ordreflow i samarbejde med andre afdelinger, herunder vores afdeling i Malmø
 • Ved særlige tilfælde hjælpe med booking af nationale og internationale forsendelser
 • Afløse i prøveforsendelsen i forbindelse med ferie og sygdom

Din profil

 • Du har erfaring med forsendelse og håndtering af farligt gods
 • Du har ordenssans og er omhyggelig og struktureret
 • Du har et stærkt teamplayer-gen
 • Du kommunikerer positivt
 • Du har mod på at udfordre og optimere vores processer
 • Du ser muligheder i stedet for udfordringer
 • Du taler og skriver flydende dansk, forstår engelsk og svensk

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en kultur, hvor samarbejde vægter højt. Der vil være mulighed for udvikling i opgaverne for den rette kandidat. Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og bruger vores løsningsorienterede tankegang til at hjælpe vores kunder. Du bliver en del af en international virksomhed med mulighed for personlig udvikling. Og én ting kan vi love: Det bliver aldrig kedeligt.

 

Din ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send dit motiverede CV som e-mail til job@ewflavours.com hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning i dag. Vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet vores nye kollega. Yderligere information om stillingen kan fås hos Logistics & Warehouse Manager Kenneth Danielsen på telefon 26 85 23 03.

 

Om EW

Einar Willumsen (EW) blev grundlagt i 1901, og i dag er vi den førende nordiske producent og leverandør af smagsstoffer, ekstrakter, destillater og compounds til fødevare- og drikkevareindustrien. Vi har hovedkvarter i Brøndby og et datterselskab i Malmø. I EW får du omkring 120 kolleger med mere end 10 forskellige nationaliteter. EW’s største aktionær er en fond, der donerer en del af overskuddet til forskning i kræft og andre sygdomme. Vi har et stærkt økonomisk fundament for vores ambitiøse vækststrategi. EW er baseret på og lever stadig efter stærke nordiske værdier, såsom troværdighed, fleksibilitet og innovation og selvfølgelig vores overordnede motto: “When taste and speed matter”.